Arrangement

Banner
Banner

Statistikken

Artikkelvisninger : 112807

Logg inn

Velkommen til RHLSK.
Registrer deg gjerne.

TranslatorParagliderkurs 2016 PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Anders Brattli   
onsdag 30. juli 2014 00:00

Vil du lære å fly paraglider?


Ringerike Og Hole Luftsport Klubb starter nybegynnerkurs i september.


Har du noen gang drømt om å fly sammen med fuglene eller oppleve å sveve fritt opp mot skyene, da kan paragliding være tingen for deg.


Paragliding er utfordrende, sosialt, spennende, og passer for flere enn det folk tror. Man trenger ikke å være en gal adrenalinavhengig villmann for å drive med luftsport. I miljøet har vi folk i alle aldere som flyr paraglider på sine egne premisser og som utfordrer seg selv og sine egne grenser. Husk at de man ser på tv og i mediene som flyr paraglider ofte er de som presser paragliding mot det ekstreme.


På et nybegynnerkurs vil du lære de grunnleggende ferdighetene som trengs for å fly en paraglider på en trygg måte. Paragliding kan utvilsomt være farlig men vi setter sikkerheten først og vi har et solid og grundig utdanningssystem som sørger for at vi flyr trygt og forsvarlig. Etter endt kurs vil du etterhvert være i stand til å gå videre med flyging på en selvstendig måte og utforske sportens fantastiske muligheter.


I forkant av kurset har vi planer om å holde en gratis prøvedag for folk som er interessert i å se og prøve paragliding før evt. påmeldig til kurs. Denne prøvedagen er helt uten forpliktelser og vil gi deg en liten svevetur fra en liten bakketopp under kyndig veiledning. Vi vil også oppfordre folk som bare er nysgjerrige til å komme og se på.


Vi legger opp til prøvedag 10. septemberParagliderkurset starter så fort vi har nok påmeldte og det vil da vare i 5-6 helger. Alt du trenger for å komme i gang med paragliding er da inkludert. Dette gjelder bla. leie av paraglider, kurslitteratur, teoriundervisning samt forsikring og medlemskap i NLF. Ta kontakt hvis du ønsker å være med.Vi håper du har lyst å bli med oss til nye høyder!


For spørsmål om paragliding, kurset eller påmelding ta kontakt med klubbens instruktør Anders Beyer Brattli på tlf. 90632465 eller mail  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Her er en liten stemningsfull video fra fin kveldsflyging på Sundvollen:

Sist oppdatert lørdag 03. september 2016 16:31
 

Kommentarer  

 
#1 Paragliderkurs 2014Bennett 10-05-2015 09:48
I really like what you guys are up too. This kind of clever work and
reporting! Keep up the amazing works guys I've you guys to myy blogroll.


Visit my page :: cheap webhosting (Lamont: http://giganetwebhosting.com/unlimitedwebhosting/web-hosting)
Siter | Rapportèr til admin
 

Legg til kommentar

Ta hensyn til andre. Støttende innlegg vil ikke tålereres.

Sikkerhetskode
Vis ny kode